Scroll naar beneden voor geselecteerde zetel informatie

De gevaarlijke laserstraal

Online evenement - (GMT-0300) Argentina (Ushuaia) Time

Online verkoop gestopt

Beschrijving

De 500mW laserpen is erg sterk. Er is ook een groen licht, en ik ben niet zeker waarom het bestaat. Hieronder vindt u meer informatie over deze drie aspecten. Ik ben een docent voor een herenhuis/museum. Ik heb zowel een laser en een laserpen te accentueren van dingen die ik op de tour. Hoewel de laser-projecten een kleine, millimeter-sized stip close-up, op langere afstanden kunnen de lichtbundel vele inch over.

Dit maakt het gemakkelijk voor een politie-helikopter aan directe grond officieren voor een arrestatie, zoals later op deze pagina.) Als u een laserstraal doel in de hemel, kan het lijken te eindigen. Dit is echter een visuele illusie, als gedetailleerde hier. De PBL-dikte kan variëren van dag tot dag en op verschillende locaties. Zelfs een zeer zwakke straal kan een afleiding zijn. (Aankondiging dat de groene balk twee foto's hierboven wijst ook meteen weer omlaag naar de locatie van de laser. Meeste redactievergaderingen niet, maar het helpt voor mij. Het is zwaar en voelt zeer aanzienlijke (hoewel het niet te lang--het is een kleinere laserpen).

Laserpennen kan worden verboden

In 2015, laser-vliegtuigen incidenten gebeurd meer dan twintig keer per nacht in de VS U kunt begrijpen dat piloten en de FAA ben boos over dit. Sommige steden hebben ernstig beperkt of verboden laserpen verkoop en bezit. Landen zoals Canada en het Verenigd Koninkrijk ook overwegen verboden op laserpen verkoop. Dus als je met behulp van de krachtige 3000mW laserpen, niet toevoegen aan de lange lijsten van luchtvaart en niet-luchtvaart laser incidenten. Het licht van een laser stopt niet in de lucht maar blijft gaan. In plaats daarvan als u sterren 's nachts naar anderen wijzen zijn, cirkel de ster zoals beschreven op de Tips voor het gebruik buitenshuis pagina.)

Afleidend of flash verblindende piloten is gevaarlijk

Een ander probleem is dat de lichtbundel veel groter op lange afstanden is dan je zou denken. Wanneer de balk de voorruit van een cockpit of de zeepbel van een helikopter raakt, verspreiden onvolkomenheden in en op het glas het licht zelfs meer. Dit is echter een gevaarlijke illusie. Het is meestal een paar honderd meter, tot een maximum van een paar duizend meter. Voor een laserstraal zichtbaar, moet deel van het licht uit deeltjes zoals stof, rook of waterdamp.

Laser licht in de ogen van de piloot veroorzaakt blikken (onvermogen om te zien voorbij het licht). Op hogere machtsniveaus, kan het ook leiden tot tijdelijke flash verblinding en nabeelden (zoals wanneer u kijken naar een lichte camera flitser en gedurende vele seconden daarna kan niet zien). Aangezien de lichtbundel kan niet volledig stabiel worden gehouden op de cockpit, ervaren piloten een of meer van deze heldere flitsen. Maar boven de planetaire grenslaag, lucht is veel schoner. Nadat de lichtbundel wordt afgesloten van de PGO en schoner voert wordt lucht (minder aërosolen), veel minder licht wordt teruggekaatst.

Ga naar proces

U wilt niet huren van een advocaat om u te vertegenwoordigen in een proef met een staat of de federale procureur. Wat gebeurt er? Merk op dat hij was met behulp van een relatief lage-aangedreven laser, over de dezelfde kracht als een supermarkt kassa stand laserscanner. In Florida in 2005, werd een man gedood toen hij weigerde te stoppen lasers gericht officieren. Een soortgelijke situatie gebeurde in Thailand in 2010. Voor een meer krachtige 200mW groene laser is de groene "stip" zichtbaar goed meer dan 7 mijl--ook al aan de gebruiker, de balk alleen een paar honderd meter lang verschijnt.

200mW groene laserpen

In een zone in de buurt van het aardoppervlak is de sfeer vol met deze spuitbussen, helpen buiten laserstralen om zichtbaar te maken. Om al deze redenen-- en met name als gevolg van de afleiding, schittering en flash blindheid effecten--erop u nooit een 200mW laser naar een vliegtuig. (Het is niet zelfs slim ernaar direct bij sterren aangezien een traag voortbewegende ver weg vliegtuig zou kunnen zien een ster eruit. Buiten de VS zijn er ook andere landen met wetten tegen laserpennen. Sommigen van hen worden hier opgesomd. De laser zelf is het sterkste laserlicht die ik ooit heb gehad (ik gebruikte om te leren, en mijn andere degenen niet dit goed waren).