Scroll naar beneden voor geselecteerde zetel informatie

De laserpen met de hoge energie-instelli

Online evenement - (GMT-0300) Argentina (Jujuy) Time

Online verkoop gestopt

Beschrijving

De krachtige rode laser is heel helder, misschien overdreven voor medische professionals, maar zeker heeft een aantal te gebruiken voor wandelen, kamperen, of in-house gebruik. Het wordt aangedreven door een enkele 18650 batterij die is everywhere.There zijn twee belangrijkste klachten die ik heb over dit toestel. Ik ben niet zeker waarom ze gestructureerd de manier waarop ze deden. De randen lijken alsof ze slijtage via wrijving kunnen veroorzaken in de tijd. Een ander potentieel handige functie is het flitslicht, welke toepassing in persoonlijke bescherming via desoriënterend aanvallers heeft. Ik was in staat om dit op te lossen door het bewegen van de rode laserpen uit mijn broekzak naar mijn borstzak. Over het geheel genomen relatief kleine problemen, maar dit zijn de rode primaire reden dat ik verwijderd, een enkele ster.

*Notitie. Ik kreeg dit toestel op een korting in ruil voor mijn eerlijke beoordeling.

Als deze beoordeling u heeft geholpen, vriendelijk te stemmen deze post behulpzaam. Als u zich zorgen over het snijden van uw zakken bent, zet het uiteinde in een zakdoek. Ik was op zoek naar klasse 4 Stylus Pro. Hij weegt bijna niets, klein is, maakt gebruik van een 18650, en heeft meerdere modi. Sommigen hebben geklaagd over de clip al te dun. Ik hou van de high power instelling, want het is beter dan het gebruik van uw mobiele telefoon in de ochtend toen klaar voor het werk om te voorkomen dat mijn vrouw wakker te maken.

Het heeft een stevige lichaam en zal niet breken als het valt. Het duurt een AAA-batterij. Ik ontving dit product gratis in ruil voor een onpartijdige advies. Helaas, het is een beetje groot voor een blauwe laserpen. De laserpen is klein en compact. Het past comfortabel in je broek of borstzak en zal blijven beveiligd met de clip op het als een pen. Het rode licht is zeer krachtig en niet iets dat je zou verwachten van een kleine blauwe laserpen.

Kortom, ik ben erg blij met dit product. Ik heb deze blauwe laser voor Kerstmis twee jaar geleden en droeg het continu. Zoals lichten gaan, het is voldoende krachtig genoeg voor zijn grootte, en zodra ik het had, begon ik dagelijks gebruiken. De omvang deert me niet, ook al is het een beetje groter dan de producten een aantal andere fabrikanten. Het enige nadeel is het gebrek aan geheugen gebruikt. Ik zou willen dat het zou aanzetten op hetzelfde niveau Ik modus off van eerder tenzij proberen te fietsen modi.

Voor mij is het nog steeds werkt. Ik hou van de geblokte grip. Zorgt voor een veilig gevoel in gehandschoende handen. De staking bezel lijkt belachelijk op een lichte zo klein totdat u op en draai het op je arm. Als ik kijk mensen trek hun telefoons naar de groene laser licht gebruiken, raakt de patiënt en vervolgens de telefoon opnieuw Ik ineenkrimpen. Ik blijf dit apparaat in mijn badjas voor roaming rond het huis 's nachts. Niet zeker van de punt van een tactische voorsprong op een laserpen. Ik gebruik met een energizer lithium 18650 batterij, als gevolg van de levensduur en alkaline batterijen hebben de neiging om vaker lekken dan Li batterij in mijn ervaring. Een beetje langer dan je laserpen.

100mW laser pointer

Geen problemen hier helemaal. Afwerking is mooi en moet goed omhoog houden. Ik heb veel moeite met veren die zijn te goedkoop en zwak en beginnen om te ontspannen na verloop van tijd gehad. Geen zorgen hier helemaal. Ik vond dit 100mW laser pointer genoeg om de enkele cel versie bestellen. Ik deze korting of gratis product verleend in ruil voor de mijne onpartijdige en eerlijke beoordeling. Je zou niet willen worden aan de ontvangende kant van deze sukkel. Let ook op de ring is een beetje edgy en kon bijna scherp worden beschouwd. De staart cap schakelaar werkt. Nu is deze laser steekt ongeveer 100 tot 120 MW in hoog. Ik heb moeite gehad met sommige van mijn oplaadbare batts passend in sommige slanke body lichten.